Ring til mig på 20 10 17 60

Værdigrundlag

“Mørket kan ikke fordrive mørket det kan kun lyset”
Af Martin Luther King

Læs mit værdigrundlag.

Jeg tror på, at den adfærd som vi lærte os selv i den tidlige barndom og som var nyttig dengang, også er den der kan give os problemer i vores barne, ungdom og voksne liv.

Det giver derfor mening for mig også at høre noget om din/jeres historie og baggrund. Nogle gange er det nok at trække et par episoder frem og forandringen kan ske i nuet. Andre gange kan vi sidde fast i meget tidlige traumer og det vil da give mening at lave tidlig traumeterapi se Spædbarn / Voksenspædbarnsterapi.

Når vi opdager, at vi har vores gode grunde til, at tænke, føle og gøre som vi gør, så har vi mulighed for at ændre på det, der ikke er hensigtsmæssigt for os mere. Nogle gange opløses det vanskelige for os, andre gange kan vi sidde fast i vores historie. Sidder vi fast er det godt at få sat ord på.

Det er vigtigt for mig, at vi kan opnå en god kontakt med hinanden. At jeg som samtalepartner kan være sammen med dig/jer i nuet, og sætte ord på hvad jeg ser.

Kontakten i relationen er det centrale i processen, da det er kvaliteten i kontakten, der endeligt bestemmer, hvad der sker med den enkelte.

For at jeg kan gøre dette oprigtigt, stiller det krav til mig om også at have arbejdet med mig selv gennem terapi og supervision, hvilket jeg løbende gør.

Jeg tror på, at alle mennesker inderst inde ved, hvad der er bedst for dem selv – hvis de får roen og nærværet til at mærke efter. Det er mit ønske, at vores samtaler bringer os derhen.

Det giver det mening for mig at tilbyde kognitiv og adfærdsterapi ved angst og depression. Vel at mærke hvis du er et sted i dit liv hvor du kan og vil tage imod det.

Ellers arbejder jeg med udgangspunkt i en oplevelsesorienteret terapi teori.

Kontakt mig

Når I ønsker en uvildig samtalepartner om livet