Ring til mig på 20 10 17 60

Parkursus

Man kan ikke lægge det fra sig, hvis man ikke kan tage det til sig” Af Mogens A. Lund

Skal vi mødes?

Vi – Gitte Lykke & Hans Erik Lykke Hansen – afholder parkurser i virksomheder/firmaer, organisationer samt kirker/menigheder, som ønsker at tage et socialt ansvar for deres medarbejdere og medarbejdernes familieliv. Kurset kan foregå hos jer, eller vi kan arrangere kurset hos vores samarbejdspartnere. Tag kontakt til Gitte Lykke for nærmere information.

Parkursus

Flere af os bruger rigtig meget tid på vores interesser og arbejde, og det kan synes svært at få plejet kærligheden i vores parforhold. Måske er det lettere end I tror at få balance i jeres forhold – Nærvær har jeg lært egentlig ikke er så tidskrævende.

Hvad går et parkursus ud på?

Dette kursus er for jer, der ønsker at arbejde med jeres parforhold. Ligesom når vi vælger at give vores cykel eller bil servicecheck – metaforisk set. Problemet behøver ikke at være stort.
På vores parkursus er der dog en forskel. I lærer selv at håndterer værktøjet / temaerne – I ér værktøjet og de kompetente mekanikere.

I får indsigt i, hvad der er i jeres egen værktøjskasse. Der er måske noget I ikke ved I har eller kender til. I vil få indsigt i, hvad det er, der måske larmer i jeres forhold og værktøjer til selv at kunne reparere noget af det.

Det kan også være, at noget af det værktøj I har, er en smule slidt eller måske vredet skævt. Det for I mulighed for at rette op på. Måske er der noget der helt skal smides væk for at give plads til nye brugbare værktøjer. Ligeledes vil I få udleveret nye værktøjer og begynde at lære at bruge dem.

Kurset er opbygget sådan, at I kun skal forholde jer til jeres parforhold og samtalerne foregår i forhold til egne udfordringen.

Vi er certificeret PREP kursusledere hos www.familieudvikling.dk

Læs mere om PREP.

Det Nationale Forskningscenter for Velfærd (SFI) har i 2014 udgivet en rapport, der har gennemgået en række studier af 13 skilsmisseforebyggende interventionsprogrammer for par. SFI konkluderer, at PREP-kurser og to andre programmer har effekt, og at PREP internationalt er det mest veldokumenterede af programmerne.

SFI skriver i deres pressemeddelelse:
“Den amerikanske indsats Prevention Relationship Enhancement Program (PREP) er det mest veldokumenterede af programmerne. Flere internationale studier viser, at det har haft en gavnlig effekt for de par, der deltog – par, der havde vidt forskellige baggrunde og problemer. ”

Se hvad aviser tidligere har skrevet.

Kontakt mig

Når I ønsker en uvildig samtalepartner om livet